BACKSTAGE: ARTISTIN ARKI

”Esiintyvä taiteilija – mikä ihana työ! Näyttämötaidetta, musiikkia, lahjakkaita työkavereita, glamouria, jatkuvaa flow-tilaa, prinsessamekkoja, ihailua ja palvontaa! Vaan mitä tapahtuu lavan takana, harjoituksissa, kun ollaan lähdössä keikalle? Sopraano on myöhässä, nuotit kateissa, pianisti pihalla, keikkapaikan osoite hukassa… Ja entäpä se itse keikka?”

Kiinnostaako, minkälaista esiintyvän taiteilijan elämä oikeasti on? Kutkuttaako tietää, minkälaista olisi olla kärpäsenä katossa harjoituksissa, treenikämpällä tai takahuoneessa? Mitä ihmettä niiden päässä oikein liikkuu? BACKSTAGE – ARTISTIN ARKI -esityksessä esirippu on auki, tervetuloa tirkistelemään!

Musiikki koostuu vähän, jos koskaan kuulluista musikaalisävelmistä, uusiin ja suomenkielisiin sanoihin puettuina. Tekstit perustuvat tosiin, itse ja kollegoiden kautta koettuihin tapahtumiin. Esitys sisältää teatteria, musikaalia ja oopperaa, unohtamatta schlageria, laulelmaa ja jazzia. Käsikirjoitus, musiikin sovitus ja lavalla Tanja Varha ja Jyrki Tenni.